2de leerjaar

2L met juf Elke en juf Rita

 

 

Juf Elke stelt zichzelf voor...

Geboortedatum: 3 september 1983

Mijn favoriete…

boek: Voor jou (Me Before You) en de Flair natuurlijk!
vakantieland: Frankrijk
kleur: mint
dier: zebra
eten: een slaatje met spekjes, noten en geitenkaas. Dat mag met frieten ;-)
film: Dirty Dancing
spreuk: Ook in de regen kan je dansen


Je maakt me blij met... een uitstapje naar zee; een verre strandwandeling, een drankje in een zonnige strandbar, boekje lezen op het strand, beachvolleybal, een zandkasteel maken met de kinderen, .... ZAAAAA - LIG!

Als ik kon toveren dan...hielden alle mensen van elkaar.

Deze drie woorden zijn helemaal ik...

1. nieuwsgierig
2. goedlachs
3. georganiseerd

Als bomen konden vertellen dan...dan luisterde ik naar hun verhalen, naar de wijze lessen die ze vast en zeker kennen. Bomen vind ik wijs, ik denk dat ze ons veel kunnen leren over samen-leven en de natuur. Deze twee zaken zijn erg belangrijk voor mij.

De boomsoort die bij mijn klas past is...Ik vind de Magnolia een prachtige boom. Deze eerder kleine boom heeft in de lente prachtige wit-roze bloemen. Een zonnige plek is belangrijk voor deze knapperd...en raad eens wie nog een grote fan is van de zon? De magnolia en ik... we zouden goede vrienden kunnen zijn.

De wortels van deze boom zou ik versterken door...Ik zou de boom in zijn oor fluisteren hoe mooi ik hem vind. Ook zonder zijn prachtige bloesems in de lente , is de magnolia immers een knapperd. Door het horen van mijn lieve woorden krijgt hij meer zelfvertrouwen en goesting om nog mooier en groter te worden.

 

 

 

Kennismaken met juf Rita kan onder het 'zorg' tabblad.