NIEUWS onthaalklas


onthaalklas :: Bedankt!
 

Beste ouders van OK en 1K,

Hartelijk dank om aan de oproep van gisteren een positief gevolg te geven. We begrijpen dat het niet zo eenvoudig was om gisteren de plannen nog aan te passen. Ondertussen weten we nog steeds het resultaat niet van de test van juf Marijke. Ik houd jullie verder op de hoogte.

Vriendelijke groeten,

meester Ivo

 2021-11-19 14:58:51

onthaalklas :: juf Marijke in quarantaine
 

Beste ouders van 1K en OK,

Juf Marijke is nog steeds aan het wachten op het resultaat van haar covidtest. Dit maakt het plannen voor morgen moeilijk. Ik wil jullie deze avond laat niet voor een voldongen feit stellen dat we morgen mogelijks een leerkracht te weinig hebben en de kinderen thuis moeten blijven. Vandaar deze mededeling.

Indien het voor jullie mogelijk is, zou het goed zijn dat jullie kleuter uit OK of 1K morgen (vrijdag 19 november 2021) niet naar school komt. We kunnen opvang voorzien, maar een gewone lesdag voor beide klassen is niet mogelijk. Jullie zouden ons enorm helpen om jullie kleuter niet naar school te laten komen. Ik weet het, een rare vraag vanuit de school, maar corona zorgt voor uitzonderlijke zaken.

Stel dat juf Marijke nog tijdig de melding krijgt dat ze negatief is, dan stuur ik nog een bericht dat jullie kleuter naar school kan komen en er een gelukkige juf op hen wacht.

Stel dat juf Marijke voor 18.00 u. de melding krijgt dat ze positief getest heeft, dan krijgen jullie de vervelende boodschap dat de kleuters van 1K voor 7 dagen in quarantaine moeten, beginnende op vrijdag en eindigend op donderdag 25 november 2021.

 Door jullie nu al op de hoogte te brengen, hoop ik dat jullie voldoende tijd hebben om te plannen en te regelen.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

meester Ivo2021-11-18 14:35:07

onthaalklas :: Start schooljaar 0k en 1K
 

Beste ouders,

in bijlage vinden jullie de informatie over de klasverdeling bij onze jongste kleuters.

Klik hier en open de bijlage

2021-08-27 10:18:59

onthaalklas :: afwezigheid juf Reinhilde
 

Beste ouders,

Juf Reinhilde zal wegens ziekte dit schooljaar niet meer voor de klas staan. Zij moet met spijt in het hart vanop afstand haar kleutertjes een fijne vakantie wensen. Juf Saskia en juf Kirsten nemen haar taak over tot aan het einde van dit schooljaar.

Vriendelijke groeten,

meester Ivo 2021-06-29 08:42:52

onthaalklas :: Evaluatie ClassDojo 0K
 

Beste ouders,

We zijn dit schooljaar gestart met werken via ClassDojo bij de kleuters. Via het bijgevoegde formulier hadden we graag feedback van jullie gekregen om de werking eventueel bij te sturen.

Gelieve de korte vragenlijst tegen woensdag 23 juni in te vullen.

Alvast bedankt!

Mvg,

De Kameleon


Klik hier en open het formulier

2021-06-14 15:13:17

onthaalklas :: Voorleesenquête 0K
 

Beste ouders,

Via bijgevoegde link kan u een enquête vinden rond voorlezen. Graag willen we van jullie wat meer info rond het voorlezen bij jullie kleuters. Gelieve deze enquête tegen maandag 17 mei in te vullen.

Alvast bedankt!

Mvg,

De Kameleon


Klik hier en open het formulier

2021-04-29 16:01:53

onthaalklas :: PUSHBULLET
 

Hey, 

Wegens problemen met pushbullet zijn er weinig of geen berichten verzonden op pushbullet ! Ons pushbullet account werd gereset met gevolg dat jullie opnieuw moeten inschrijven als julle PUSHBULLET wensen te gebruiken.

Dit heeft niets te maken met jullie e-mail inschrijving... 
klik op de paperclip voor alle klassen of onderaan op FOLLOW om voor deze klas te volgen met pushbullet, de oudere klassen, groepen mag je gewoon ontvolgen of verwijderen.


Alvast onze excuses voor dit ongemak.

Klik hier en open de bijlage

2020-09-22 16:16:22

onthaalklas :: Nog één keer slapen - 1K
 

Beste ouders,

Vanaf dit schooljaar mogen de kleuters 's ochtends rechtstreeks naar de klas stappen.  De kleuters van de eerste kleuterklas komen de school binnen langs het kleine poortje in Oppuursdorp, naast het bushokje.  Via de glazen deur kunnen zij dan rechtstreeks naar de klas van juf Marijke.  Die wacht hen op vanaf 08.15u.  Om 08.30u gaat de poort op slot.

Kleuters die naar huis gaan eten, kunnen vanaf 13.15u terug op de kleuterspeelplaats.  Zij komen dan ook binnen langs het kleine poortje naast het bushokje.  Aan de ouders vragen we om niet te blijven staan en een mondmasker te dragen.

Kleuters kunnen worden afgehaald aan de grote poort met het afdak om 12.00u en 15.25u.  We vragen om meteen te vertrekken.  Vijf minutenn later is het immers de beurt aan de lagere school.
Kleuters die nog niet zijn afgehaald, gaan dan samen met de lagere school in de rij staan.

Namens het Kameleonteam,

juf Hilde

 

 2020-08-31 10:29:41

onthaalklas :: Juf Reinhilde is afwezig
 

Beste ouders,

Juf Reinhilde is drie dagen afwezig.  Zij wordt vervangen door juf Jelien en juf Kirsten.  Tijdens de namiddagen zullen de jongste peuters en kleuters bij juf Marijke zitten; de andere kleuters worden verdeeld in twee groepen.

Het Kameleonteam2020-03-10 13:56:37

onthaalklas :: Uitstap naar het bos
 

Beste ouders,

Vrijdagvoormiddag gaan we MET DE BUS naar HET BOS ! Joepie !!

Graag aangepaste kledij aandoen. Enkel een droog koekje meegeven en GEEN FRUIT aub.

We kijken er al naar uit!

Groetjes , de kleuterjuffen :-)2019-10-08 08:30:11