NIEUWS K3


K3 :: Quarantaine 3K
 

Beste ouders van 3K,

Ik moet zo laat op de avond het spijtige nieuws melden dat wegens besmetting met corona de kinderen van de derde kleuterklas een week in quarantaine moeten vanaf morgen. Dit betekent dat de klas in quarantaine moet van vrijdag 3 tot en met donderdag 9 december 2021. 

Ik plaats jullie hiermee in een moeilijke situatie door dit zo laat te moeten laten weten. Hopelijk kunnen jullie een oplossing vinden.

In bijlage vinden jullie de noodbrief van het clb die past bij deze quarantaine.

Als jullie het attest voor een verlofaanvraag voor de opvang van een kind ingevolge de sluiting van de klas wegens een coronamaatregel nodig hebben, mag je dit via een mail naar directie@dekameleonoppuurs.be laten weten.

Met vriendelijke groeten,

meester Ivo

Klik hier en open de bijlage

2021-12-02 20:27:26

K3 :: De Kleine scholier
 

Beste ouders,

Normaal gezien organiseren we voor de ouders van 3K 2 infoavonden rond de overgang van de kleuterschool naar de lagere school. We bespreken daarop waar we samen aan kunnen werken om deze overstap vlot te laten verlopen. We organiseren deze echter ook om verbondheid te creëren tussen de ouders van een klas. Een goede verstandhouding daar helpt ook de klassfeer te optimaliseren.

Door de huidige problemen met Covid 19 lukt het niet om de infoavonden op de gewone manier te laten doorgaan. We kiezen er daarom voor jullie de info via het communicatieplatform te bezorgen. We doen dit niet in 1 keer omdat het dan te overdonderend kan zijn. We sturen jullie op 5 verschillende momenten een infomail door. Hou ook zeker de class dojo in het oog. Daarop gunnen we jullie af en toe een blik in de klas. Zo kunnen jullie zien hoe de theorie er in de praktijk uitziet.

De Kleine scholier is er om tegemoet te komen aan de vraag wat jullie thuis kunnen doen om jullie kleuters voor te bereiden. Het belangrijkste antwoord hierop is dat jullie vast al heel goed bezig zijn! Laat jullie kinderen spelen, ontdekken, genieten van voorlezen, ravotten, stapje per stapje zelfstandiger worden en geef ze een warm nest.

Dat is de beste voorbereiding die kleuters kunnen krijgen. 

Als jullie in de loop van de komende weken nog vragen hebben, mogen jullie die altijd stellen aan juf Marjan of aan juf Evi via zorg@dekameleonoppuurs.be

Mvg,

juf Marjan, juf Inge en juf Evi

 

Klik hier en open de bijlage

2020-12-01 12:33:55

K3 :: Zwemmen geannuleerd
 

Beste ouders van 2K, 3K, 2L en 3L,

Deze ochtend hebben we heel wat kinderen moeten teleurstellen met de melding dat het zwemmen niet mocht doorgaan. Door de melding van meerdere ouders deze ochtend over HRC en wachten op het resultaat van de pcr-test van kinderen heeft de preventieadviseur deze ochtend beslist om het zwemmen te annuleren. Deze beslissing werd genomen om de kans op een besmetting van jullie kind te minimaliseren. 

Alvast bedankt voor jullie begrip en houd het veilig!

meester Ivo2021-11-17 09:53:31

K3 :: Zwemmen
 

Beste ouders, 
vorige zwembeurt was nogal chaotisch verlopen, te lang onderweg met de bus, het aan- en uitkleden liep minder vlot dan ik had verwacht...Voor de volgende twee zwembeurten heb ik al 3 mama's, maar ik zou graag nog 1 extra persoon meenemen.
Wie dit ziet zitten, mag mij een seintje geven. 
Met vriendelijke groeten,
Juf Marjan2021-11-13 11:00:24

K3 :: Oudercontact november
 

Beste ouders,
Graag nodig ik jullie uit voor een oudercontact op dinsdag 9/11 (tussen 18.00 u en 20.00 u) en woensdag 10/11 (tussen 15.00 u en 19.30 u). Het gesprek zal zo'n 15 minuutjes duren. Laten jullie mij weten wanneer het best voor jullie past? Liefst zo ruim mogelijk zodat ik de puzzel kan maken. Ik breng jullie nog voor de herfstvakantie op de hoogte wanneer juliie gesprek doorgaat.
Mvg,
juf Marjan2021-10-20 16:11:21

K3 :: werelddierendag
 

Beste ouders,
Naar aanleiding van werelddierendag, mag jullie kleuter maandag een foto (of knuffel)van zijn/haar lievelingsdier of huisdier meenemen naar school.
Alvast bedankt,
Juf Marjan2021-09-30 13:08:49

K3 :: onesie
 

Beste ouders,
Heeft jullie kleuter een onesie in de vorm van een dier, dan mag dit woensdag meegebracht worden naar school.  Wij gaan dit gebruiken in de verwerking van een godsdienst activiteit. En mag deze onesie dan nog tot 15 oktober in de klas blijven? Het komt ook nog van pas bij het volgende thema...
Indien jullie dit niet hebben, geen probleem, je hoeft het zeker niet te kopen.  Dan lenen we wel van elkaar.
Alvast bedankt,
Juf Marjan2021-09-25 10:54:12

K3 :: Test
 

Beste ouders,
Langs deze weg wil ik even testen wie dit bericht ontvangen heeft.
Graag een korte reactie (reply) met vermelding van de naam van uw kleuter.
Groetjes,
Juf Marjan2021-09-08 17:07:36

K3 :: Naar het eerste leerjaar
 

Beste mama's en papa's,

Binnen enkele weken stapt jullie zoon/dochter de schoolpoort binnen met een nieuwe boekentas klaar voor het eerste leerjaar.

In bijlage vinden jullie een brief met daarin meer informatie over het eerste leerjaar.

Nog een fijne zomervakantie,

juf Inge

Klik hier en open de bijlage

2021-07-22 12:36:26

K3 :: Evaluatie De Kleine scholier
 

Beste ouders,

Zoals eerder aangekondigd, stuur ik jullie een formulier door waarop jullie feedback kunnen geven rond de Kleine Scholier. Geef gerust jullie opmerkingen, vragen, tips, ... door zodat we ermee aan de slag kunnen volgend schooljaar. Graag invullen tegen vrijdag 2 juli.

Wat mij betreft, is dit de laatste enquête voor dit schooljaar. :-) Alvast bedankt voor jullie medewerking en een fijne zomer!

Mvg,

juf Evi


Klik hier en open het formulier

2021-06-25 10:11:04

K3 :: Feest!
 

Beste ouders,
dinsdag 29 juni gaat jullie kleuter afscheid nemen van de kleuterschool. Die dag mogen ze in "feestkledij" naar school komen.
Omdat we toch ook nog veel gaan spelen, mogen ze speelkledij in een zakje meebrengen. 
Iedereen blijft die dag eten op school, maar ze hoeven geen boterhammen mee te brengen, ook geen fruit of koek, enkel hun drinkbus met water.
Er zal gefilmd worden en er worden ook foto's genomen zodat jullie later via dojo en/of  website ook zullen kunnen genieten.
Ze kijken er al naar uit hoor...
Mvg,
Juf Marjan2021-06-23 13:09:29

K3 :: De kleine scholier deel 5
 

Beste ouders,

 

Vandaag kregen jullie via ClassDojo ons laatste bericht rond De kleine scholier - de voorbereiding naar het 1ste leerjaar. We geven jullie een voorbeeld van hoe we in de klas werken rond executieve functies, een hot topic. Wat en hoe dat is kan je in bijlage terugvinden.

Binnenkort stuur ik jullie ook nog een evaluatieformulier door rond onze infomomenten. Dit schooljaar verliepen deze via ClassDojo ipv "in het echt" op een infoavond. Wat jullie daarvan vonden, wat behouden kan blijven, wat terug anders moet, ... horen we dan graag via de evaluatie.

Alvast bedankt voor jullie interesse!

Mvg,

Juf Marjan, juf Inge en juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2021-06-17 14:09:10

K3 :: Evaluatie ClassDojo 3K
 

Beste ouders,

Dit schooljaar zijn we gestart met de werking van ClassDojo bij de kleuters. Via het bijgevoegde formulier willen we feedback aan jullie vragen om de werking eventueel bij te sturen.

Gelieve dit formulier tegen woensdag 23 juni in te vullen.

Alvast bedankt!

Mvg,

De Kameleon


Klik hier en open het formulier

2021-06-14 15:21:20

K3 :: Ramiz
 

Beste ouders,
vandaag is Ramiz samen met zijn mama op bezoek geweest in de klas. Ramiz voelde zich al een paar weken niet zo goed en bij nader onderzoek is gebleken dat hij een hersentumor heeft. Dinsdag wordt hij geopereerd, hij zal een tweetal weken in het ziekenhuis verblijven.  Zijn mama heeft mij op het hart gedrukt dat de kinderen van de klas in de vakantie gerust eens op bezoek mogen komen na een seintje (via de WhatsApp-groep). 
Wij wensen Ramiz en zijn familie heel veel moed toe.
Met vriendelijke groeten,
Juf Marjan en het kameleonteam2021-06-11 18:41:22

K3 :: Vaderdag
 

Beste ouders,
Binnenkort is het vaderdag. Voor ons knutselwerkje hebben wij een foto van papa nodig. 
Graag één waarop we zijn gezicht goed kunnen zien. Jullie krijgen die foto zeker terug.
Is het mogelijk om deze foto tegen maandag mee te geven? Dankjewel.
Mvg,
juf Marjan2021-05-26 16:39:54

K3 :: Voorleesenquête 3K
 

Beste ouders,

Via bijgevoegde link kan u een enquête vinden rond voorlezen. Graag willen we van jullie wat meer info krijgen rond het voorlezen bij jullie kleuters. Gelieve deze enquête tegen maandag 17 mei in te vullen.

Alvast bedankt!

Mvg,

De Kameleon


Klik hier en open het formulier

2021-04-29 15:51:22

K3 :: Brief van de stage juf
 

Beste ouders,
Hopelijk lukt het deze keer zonder toegang te vragen...
Mvg,
Juf Debbie en juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2021-04-02 11:11:02

K3 :: Nieuws van de stage juf
 

Beste ouders,
in bijlage kunnen jullie een brief van juf Debbie lezen. 
Jullie antwoord mogen jullie langs deze weg terug sturen. Dank bij voorbaat.
Mvg,
Juf Debbie en juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2021-04-02 09:49:07

K3 :: op uitstap
 

Beste ouders,
dinsdagnamiddag gaan we op uitstap naar de schapenboerderij. Gelieve jullie kleuter aangepaste kledij aan te trekken, als het kan ook laarsjes.
Vanaf volgende week mogen ze ook "uitgeblazen" eitjes meebrengen (1 of 2, het is voor ons knutselwerkje) en een kartonnen eierdoosje (dit gaan we in onze winkel gebruiken).
De eitjes gaan we wel pas de tweede week schilderen dus jullie hebben nog tijd om een omeletje te eten :)
Vriendelijke groeten,
juf Marjan2021-03-18 09:45:54

K3 :: Update Corona
 

Beste ouder

In de voorbije week zijn er helaas enkele kindjes van de 3de kleuterklas ziek geweest.

Dit zorgde voor wat terechte ongerustheid bij enkele ouders.  Daarom ook even kort dit bericht.

Er zijn geen COVID19-besmettingen!!

Wij wensen alle zieke kinderen veel beterschap...2021-02-05 13:37:27

K3 :: De kleine scholier deel 4
 

Beste ouders,

In bijlage kunnen jullie het volgende deel vinden rond de voorbereiding op het eerste leerjaar. Hierin wordt meer verteld over het voorbereidend rekenen en de denkontwikkeling.

Mvg,

juf Marjan, juf Inge en juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2021-01-05 11:50:17

K3 :: De Kleine scholier deel 3
 

Beste ouders,

In bijlage kunnen jullie deel 3 vinden rond sociaal-emotionele ontwikkeling en voorbereidend schrijven.

Mvg,

Juf Inge, juf Marjan, juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2020-12-14 14:53:58

K3 :: De Kleine scholier deel 2
 

Beste ouders,

In bijlage kunnen jullie het 2de deel van de info vinden. Dit deel gaat over taalontwikkeling en auditieve en visuele waarneming. Wat jullie kinderen daar de afgelopen week in de klas mee deden, kunnen jullie op classdojo terugvinden.

Mvg,

juf Marjan, juf Inge en juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2020-12-07 15:03:30

K3 :: De Kleine scholier
 

Beste ouders,

Normaal gezien organiseren we voor de ouders van 3K 2 infoavonden rond de overgang van de kleuterschool naar de lagere school. We bespreken daarop waar we samen aan kunnen werken om deze overstap vlot te laten verlopen. We organiseren deze echter ook om verbondheid te creëren tussen de ouders van een klas. Een goede verstandhouding daar helpt ook de klassfeer te optimaliseren.

Door de huidige problemen met Covid 19 lukt het niet om de infoavonden op de gewone manier te laten doorgaan. We kiezen er daarom voor jullie de info via het communicatieplatform te bezorgen. We doen dit niet in 1 keer omdat het dan te overdonderend kan zijn. We sturen jullie op 5 verschillende momenten een infomail door. Hou ook zeker de class dojo in het oog. Daarop gunnen we jullie af en toe een blik in de klas. Zo kunnen jullie zien hoe de theorie er in de praktijk uitziet.

De Kleine scholier is er om tegemoet te komen aan de vraag wat jullie thuis kunnen doen om jullie kleuters voor te bereiden. Het belangrijkste antwoord hierop is dat jullie vast al heel goed bezig zijn! Laat jullie kinderen spelen, ontdekken, genieten van voorlezen, ravotten, stapje per stapje zelfstandiger worden en geef ze een warm nest.

Dat is de beste voorbereiding die kleuters kunnen krijgen. 

Als jullie in de loop van de komende weken nog vragen hebben, mogen jullie die altijd stellen aan juf Marjan of aan juf Evi via zorg@dekameleonoppuurs.be

Mvg,

juf Marjan, juf Inge en juf Evi

 

Klik hier en open de bijlage

2020-12-01 12:33:55

K3 :: oudercontact
 

Beste ouders,
Door code oranje mogen de oudercontacten enkel digitaal doorgaan. Maandag 9 november kan ik mij vrij maken van 11.00u tot 15.00u. Zij er mensen die op dat moment thuis zijn en digitaal kunnen deelnemen? Jullie kunnen mij dit laten weten via mail of via dojo. De andere oudercontacten zullen doorgaan op dinsdag 10 november en donderdag 12 november. Telkens vanaf 16.30u tot 20.30u.  Laten jullie mij weten wanneer het voor jullie gaat? Dan maak ik een planning op. 
Mvg,
juf Marjan2020-10-24 15:47:35

K3 :: verkleding
 

Beste ouders,
Zoals jullie reeds vernomen hebben, zijn wij het boek "Max en de maximonsters" aan het uitwerken. Deze week gaan we veel dramatiseren. Ik ben nog op zoek naar verkleding. Wie een onesie heeft (van een dier) of iets anders dat we kunnen gebruiken, mag dit eventueel meebrengen naar school. Vanaf dinsdag mag je het meegeven en volgende week dinsdag (13 oktober) krijgen ze het terug mee naar huis.
Gelieve alles van hun naam te voorzien. 
Alvast bedankt op voorhand,
mvg,
juf Marjan
ps : foto's volgen later op de class dojo!

 2020-10-03 18:42:22

K3 :: PUSHBULLET
 

Hey, 

Wegens problemen met pushbullet zijn er weinig of geen berichten verzonden op pushbullet ! Ons pushbullet account werd gereset met gevolg dat jullie opnieuw moeten inschrijven als julle PUSHBULLET wensen te gebruiken.

Dit heeft niets te maken met jullie e-mail inschrijving... 
klik op de paperclip voor alle klassen of onderaan op FOLLOW om voor deze klas te volgen met pushbullet, de oudere klassen, groepen mag je gewoon ontvolgen of verwijderen.


Alvast onze excuses voor dit ongemak.

Klik hier en open de bijlage

2020-09-22 16:16:22

K3 :: Leerplicht kleuters
 

Beste ouders van de derde kleuterklas,

Sinds dit jaar is er voor de kleuters van de derde kleuterklas een leerplicht van 290 halve lesdagen.  Een gemiddeld schooljaar telt tussen 320 en 330 halve lesdagen.  

In specifieke situaties kan de directie beslissen of afwezigheden aanvaardbaar zijn (langdurige ziekte, revalidatie,...).  In dat geval blijft het kind in orde met de leerplicht.  Om dit te kunnen opvolgen, vragen we bij elke afwezigheid een bewijsje.  Dit mag een briefje zijn dat je als ouder zelf schrijft.  We willen graag de reden van afwezigheid kennen en in kaart brengen om tot een correcte beslissing te komen.

Namens het Kameleonteam,

juf Hilde

 2020-09-18 09:58:00

K3 :: St Pietersburcht
 

Beste ouders,
dinsdag 22 september gaan we een hele dag ravotten in de St Pietersburcht. Dit is tijdens de schooluren dus we zijn zeker terug om 15.30u. De kinderen trekken best speelkledij aan (dat tegen een stootje kan :) )
Wat nemen we mee?
-een lunch pakket
-een koek (deze keer geen fruit omwille van de wespen)
-een flesje water (geen fruitsap of frisdrank)
De kleuters krijgen 's middags een drankje bij hun eten en in de namiddag een ijsje.
Het wordt vast een leuke dag,
mvg,
juf Marjan2020-09-16 17:31:37

K3 :: St Pietersburcht
 

Beste ouders,
dinsdag 22 september gaan we een hele dag ravotten in de St Pietersburcht. Dit is tijdens de schooluren dus we zijn zeker terug om 15.30u. De kinderen trekken best speelkledij aan (dat tegen een stootje kan :) )
Wat nemen we mee?
-een lunch pakket
-een koek (deze keer geen fruit omwille van de wespen)
-een flesje water (geen fruitsap of frisdrank)
De kleuters krijgen 's middags een drankje bij hun eten en in de namiddag een ijsje.
Het wordt vast een leuke dag,
mvg,
juf Marjan2020-09-16 17:31:37

K3 :: Nog één keer slapen - 1L
 

Aan de leerlingen en ouders van het eerste leerjaar,

Nog één keer slapen en het is zover....dan mogen jullie naar het eerste leerjaar.  Spannend...

Morgen verwachten we jullie vanaf 08.15u.  Via de poort aan de fietsenstalling komen jullie op de speelplaats.  Je mag buiten je handen wassen.  Als het daar te druk is, kan het ook in de klas.  Daarna ga je via de rode deur naar de klas.  Vanaf 08.30u wacht juf Inge jullie op.  De poort gaat toe om 08.30u.

Het verlaten van de school gebeurt net als vroeger in rijen.  We gebruiken dan de voetgangerspoort en de fietspoort.

Wie 's middags naar huis gaat eten komt de speelplaats op langs de grote poort aan het afdak. Dan vezamelen we wel op de speelplaats voor we naar de klas gaan.

Kinderen van de basisschool moeten geen afstand bewaren van elkaar en moeten ook geen mondmasker dragen.  Met volwassenen moeten zij wel afstand bewaren. Ouders die hun kinderen naar school brengen, moeten wel afstand houden en een mondmasker dragen.

Een fijne start!

juf Hilde2020-08-31 10:05:27

K3 :: turnpantoffels
 

Beste ouders,
De turnpantoffels ben ik vergeten mee te geven, wie ze graag heeft mag een seintje geven en dan spreken we wel verder af.
Er is ook nog speelkledij achter gebleven : een grijs t shirt met een grijze short, dit kan ook nog opgehaald worden.
Sorry voor het ongemak,
mvg,
juf Marjan2020-06-30 18:50:46

K3 :: einde schooljaar
 

beste ouders,
Ons feest is voorbij, ze hebben ervan genoten hoor! De foto's en het filmpje kunnen jullie binnenkort bekijken op de website.
De werkzak moeten ze niet meer meebrengen. Morgen geef ik de agenda's mee, er zal ook nog een brief van juf Inge in steken.
Verder willen wij jullie graag bedanken voor de fijne samenwerking, het was (ondanks corona) toch een tof schooljaar.
En dankjewel voor die leuke cadeautjes, wij waren onder de indruk!
Een fijne vakantie voor iedereen,
Groetjes,
juf Nancy en juf Marjan

 2020-06-29 15:46:48

K3 :: proclamtie
 

Beste ouders,
maandag is het zover, ons afscheidsfeest! Die dag hoeven ze geen boterhammen mee te brengen. Enkel een koek of  fruit en hun drinkbus. Gelieve ook reservekledij mee te geven (speelkledij) voor in de namiddag. Ravotten met feestkledij is mss niet zo'n goed idee!
Het gaat vast een leuke dag worden!
mvg
juf Nancy en juf Marjan2020-06-26 09:29:08

K3 :: oudercontact
 

Beste ouders,
vandaag ontvangen jullie een mail met de link voor het oudercontact. Jullie hoeven enkel op de link te klikken en dan op deelnemen. Ik zal proberen de uren te respecteren, maar het zou kunnen dat er nog een oudercontact bezig is en dat jullie dan even moet wachten. 
mvg,
juf Marjan2020-06-23 09:38:24

K3 :: oudercontact
 

Beste ouders,
op woensdag 24 juni zou ik graag oudercontacten houden via video. Ik zal jullie dan een link doorsturen die je op een bepaald uur (laat ik jullie ook nog weten), kan aanklikken zodat wij een kwartiertje kunnen praten. Ik zou graag beginnen om 13.00u tot...Laten jullie weten via mail of dagboekje vanaf welk uur jullie je kunnen vrijmaken? Dan stel ik een planning op.
Nog een fijne zondag,
mvg,
juf Marjan2020-06-14 10:03:27

K3 :: oudercontact
 

Beste ouders,
op woensdag 24 juni zou ik graag oudercontacten houden via video. Ik zal jullie dan een link doorsturen die je op een bepaald uur (laat ik jullie ook nog weten), kan aanklikken zodat wij een kwartiertje kunnen praten. Ik zou graag beginnen om 13.00u tot...Laten jullie weten via mail of dagboekje vanaf welk uur jullie je kunnen vrijmaken? Dan stel ik een planning op.
Nog een fijne zondag,
mvg,
juf Marjan2020-06-14 10:03:27

K3 :: powerpoint koning Jaap
 

Beste ouders,
gelieve de bijlage te openen om de powerpoint te bekijken.
Sorry voor het ongemak,
mvg, 
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-25 08:20:40

K3 :: Verhaal
 

Beste ouders,
gelieve de bijlage te openen.

mvg,
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-22 13:33:04

K3 :: Hakken en plakken
 

Beste ouders,
gelieve de link te openen om de bijlage te bekijken.

Dit bericht zou enkel via pushbullet toegekomen zijn. 
Ik verzend deze nog eens opnieuw zodat ze nu ook bij iedereen in de mail toekomt. 
mvg,
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-18 21:03:11

K3 :: Hakken en plakken
 

Beste ouders,
gelieve de link te openen om de bijlage te bekijken.

Dit bericht zou enkel via pushbullet toegekomen zijn. 
Ik verzend deze nog eens opnieuw zodat ze nu ook bij iedereen in de mail toekomt. 
mvg,
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-18 21:03:11

K3 :: Tegenstellingen
 

Beste ouders,
gelieve de bijlage te openen...
mvg,
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-10 09:38:56

K3 :: Liedje
 

Beste ouders,
Gelieve de bijlage te openen om de brief te lezen.
mvg,
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-07 19:27:24

K3 :: Dankjewel
 

Lieve kleuters van de derde kleuterklas,

Wat een leuke verrassing!  Jullie maakten allemaal samen een prachtig filmpje. Alle juffen en meester vonden het schitterend!!

We waren ook blij om jullie allemaal nog eens terug te zien.  

Het Kameleonteam2020-05-05 09:37:03

K3 :: Rekenen
 

Beste ouders,
gelieve de bijlage te openen voor de info en het filmpje.
Mvg,
Juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-03 10:12:36

K3 :: Rekenen
 

Beste ouders,
gelieve de bijlage te openen voor de info en het filmpje.
Mvg,
Juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-05-03 10:12:36

K3 :: Verhaal
 

Beste ouders,
Vandaag komt een verhaal aan bod. Hopelijk vinden ze het leuk. 
In het pakketje dat ik deze namiddag rondbreng zit een extra blaadje van een bloem. Dit papier  is wat dikker en mss wel beter. 
Groetjes,
juf Marjan
2020-04-30 20:28:41

K3 :: Activiteiten voor 3K
 

Beste ouders,
zoals afgesproken breng ik nog wat nieuws.
Gelieve de bijlage te lezen.
mvg,
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-04-26 15:48:52

K3 :: Verrassing
 

Hallo,
omdat wij elkaar zo lang moeten missen heb ik een kleine verrassing voor jullie kleuter.
Klik op de bijlage en laat ze het filmpje bekijken....nadien kan je met hen eventueel een gesprekje over het onderwerp aangaan. Hopelijk vinden ze het leuk. Voor mij was het even uit mijn comfort zone komen hoor :)
Groetjes,
juf Marjan

 2020-04-21 18:15:32

K3 :: informatie voor 3K
 

Beste ouders,
gelieve de bijlage aandachtig te lezen.

Mvg,
juf Marjan

Klik hier en open de bijlage

2020-04-19 14:03:25

K3 :: BELANGRIJK BERICHT
 

Aan de ouders van de derde kleuterklas,

Ook voor de kleuters van de derde kleuterklas voorzien we nu zaterdag een afhaalmoment.  Juf Marjan gaat voor alle kleuters een bundel klaarleggen in haar klas.  Op maandag zal ze jullie een bericht sturen over de aanpak.  
In het bericht dat jullie eerder vandaag ontvingen, vinden jullie meer info over de organisatie van het afhaalmoment.

Het Kameleonteam2020-04-16 20:52:57

K3 :: prikbord
 

Beste ouders,
op 23 maart is er een link doorgestuurd van een digitaal prikbord van onze klas. Ik weet niet of iedereen dit goed ontvangen heeft. Indien jullie dit niet ontvangen hebben, mag je mij altijd mailen, dan stuur ik het nog eens door.
mvg,
juf Marjan2020-03-31 16:59:18

K3 :: geboortekaartje
 

Beste ouders,
wij werken nu rond thema "letters en cijfers". In het dagboekje zit een brief ivm hun voornaam. Willen jullie dit invullen en meegeven tegen woensdag? Is het ook mogelijk om hun geboortekaartje mee te geven? We zullen er zeker zorg voor dragen en dat kaartje krijgen jullie deze week nog terug.
Mvg,
juf Marjan2020-03-09 16:05:37

K3 :: Jeugdwerking FC Oppuurs
 

Beste ouders van 2de en 3de kleuterklas, 

in bijlage vindt u een uitnodiging voor proefdagen bij voetbalclub FC Oppuurs.

Vriendelijke groeten, 

Team VBS De Kameleon

Klik hier en open de bijlage

2020-03-09 10:02:40

K3 :: stickerkaart
 

Beste ouders,
Blijkbaar ontbreken er twee stickers (nr 21 en nr 42) op het kaartje van de actie "Helm op, fluo top" dat wij meegegeven hebben. Morgen zullen er twee stickers achteraan in het dagboekje steken zodat jullie die op het kaartje kunnen kleven.
Onze excuses voor het ongemak.
mvg,
juf Katja en juf Marjan2020-02-19 17:56:52

K3 :: De kleine scholier sessie 2 samenvatting
 

Beste ouders,

In bijlage kunnen jullie de samenvatting vinden van onze 2de en laatste bijeenkomst.

Mvg,

Juf Inge en juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2020-01-16 08:24:41

K3 :: chauffeurs gevraagd
 

Beste ouders,
maandag 20 januari gaan wij naar het kleuterparadijs in de sporthal in St Amands. Jammer genoeg zorgt de sportdienst niet meer voor veroer. Vandaar dat ik nogmaals beroep doe op jullie. Wie kan rijden mag een mailtje sturen of in het dagboekje noteren. Mss zijn er ook wel oma's en opa's die willen rijden...Wij spreken af om 12.55 u aan de voetgangerspoort en worden graag opgehaald om 15.00 u aan de sporthal. 
Gelieve ook te vermelden wie er kan rijden (voornaam en familienaam), hoeveel kleuters er vervoerd kunnen worden, en de nummerplaat van de wagen. Dit is voor de verzekering. Er mogen per auto 4 kleuters vervoerd worden, autostoeltjes zijn niet nodig.
Bedankt op voorhand,
mvg,
juf Marjan2020-01-08 13:16:07

K3 :: De Kleine scholier sessie 2 uitnodiging
 

Beste ouders,

 

Op dinsdag 14 januari 2020 om 20u houden we onze tweede en laatste bijeenkomst van de kleine scholier. Dit keer zijn de thema's: sociaal-emotionele ontwikkeling, voorbereidend schrijven en rekenen.

Gelieve via bijgevoegd formulier te laten weten of u al dan niet aanwezig zal zijn.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Juf Inge en juf Evi


Klik hier en open het formulier

2020-01-06 15:34:28

K3 :: nieuwjaarsbrieven
 

Beste ouders,
morgen geef ik de werkzak mee, de nieuwjaarsbrieven zitten er ook in, in een witte briefomslag.
Gelieve de werkzak voor de vakantie terug mee te geven.
Mvg,
juf Marjan2019-12-17 18:18:13

K3 :: Samenvatting De kleine scholier sessie 1
 

Beste ouders,

In bijlage kunnen jullie de samenvatting vinden van wat we vorige week vertelden.

Volgende afspraak op dinsdag 14 januari. We sturen na de vakantie nog een melding om in te schrijven.

Prettige feestdagen!

Juf Marjan en juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2019-12-12 11:12:02

K3 :: Pret op het ijs!
 

Pret op het ijs!


Pret op het ijs!

De kleuters van de tweede en derde kleuterklas mochten als eersten de ijsbaan testen!�


Bekijk album

2019-12-06 18:04:13 - toegevoegd door marjan


2019-12-06 19:03:13

K3 :: Ijspret
 

Beste ouders,

Vrijdag 6 december, in de voormiddag, mogen de kleuters van de tweede en derde kleuterklas gaan spelen op het ijs.

Zorg dat je kleuter warm is aangekleed ! WANTEN OF HANDSCHOENEN ZIJN VERPLICHT!

De kleuters mogen een slee meebrengen! Je mag deze op vrijdag in de turnzaal zetten. Op vrijdagavond mag je die daar weer komen ophalen. (Zet de naam van je kind op de slee)

Wij kijken er naar uit!

juf Katja, juf Marjan & juf Nancy2019-12-03 18:17:43

K3 :: knutselwerkje grootouders
 

Beste ouders,
morgen neemt jullie kleuter het knutselwerkje voor de grootouders mee naar huis.
Het zit in een papieren zakje en ik zal het in hun boekentas steken. Het is wel breekbaar...
ik zal hen duidelijk uitleggen dat ze heel voorzichtig moeten zijn. Aan de poort nemen jullie mss best
onmiddellijk de boekentas aan.
mvg,
juf Marjan2019-11-27 15:03:13

K3 :: De kleine scholier sessie 1
 

Beste ouders,

 

In de kleuterschool wordt er niet zomaar gespeeld. De spelactiviteiten hebben een bepaald doel: ervoor zorgen dat uw kleuter op het einde van de kleuterschool klaar is om de stap naar de lagere school te zetten.

Deze overstap is een erg belangrijke stap in de schoolloopbaan van uw kind.

Wil u weten hoe u ze thuis kan helpen?

Kom dan naar onze eerste bijeenkomst op dinsdag 3 december om 20u00.

We snijden de volgende thema's aan:

- schoolrijpheid

- verstandelijke ontwikkeling (taalontwikkeling, auditieve en visuele ontwikkeling, denkontwikkeling)

We vertellen hoe we in de klas werken en geven enkele praktische tips mee om thuis uit te voeren. Tevens is het een ideale gelegenheid om de klasgenootjes van je kind en hun ouders beter te leren kennen.

Op dinsdag 14 januari volgt nog een tweede en laatste sessie. 

Gelieve het bijgevoegde formulier in te vullen, zodat we weten wie we kunnen verwachten op 3 december.

Tot dan!

Juf Marjan en juf Evi

 


Klik hier en open het formulier

2019-11-04 16:44:17

K3 :: knutselen
 

Beste ouders,
Voor een knutselwerkje ivm het thema  heb ik een aantal lege dozen nodig.Bv van ontbijtgranen of lege koekendozen...
Deze mag je meegeven met jullie kleuter.
Alvast bedankt,
mvg,
juf Marjan2019-11-25 18:21:48

K3 :: De kleine scholier sessie 1
 

Beste ouders,

 

In de kleuterschool wordt er niet zomaar gespeeld. De spelactiviteiten hebben een bepaald doel: ervoor zorgen dat uw kleuter op het einde van de kleuterschool klaar is om de stap naar de lagere school te zetten.

Deze overstap is een erg belangrijke stap in de schoolloopbaan van uw kind.

Wil u weten hoe u ze thuis kan helpen?

Kom dan naar onze eerste bijeenkomst op dinsdag 3 december om 20u00.

We snijden de volgende thema's aan:

- schoolrijpheid

- verstandelijke ontwikkeling (taalontwikkeling, auditieve en visuele ontwikkeling, denkontwikkeling)

We vertellen hoe we in de klas werken en geven enkele praktische tips mee om thuis uit te voeren. Tevens is het een ideale gelegenheid om de klasgenootjes van je kind en hun ouders beter te leren kennen.

Op dinsdag 14 januari volgt nog een tweede en laatste sessie. 

Gelieve het bijgevoegde formulier in te vullen, zodat we weten wie we kunnen verwachten op 3 december.

Tot dan!

Juf Marjan en juf Evi

 


Klik hier en open het formulier

2019-11-04 16:44:17

K3 :: oudercontact
 

Beste ouders,
graag nodig ik jullie uit op dinsdag 12 november of woensdag 13 november voor een oudercontact. Zo kunnen jullie al eens horen hoe het met jullie kleuter gaat in de derde kleuterklas. 
Ik zal de dag en het uur donderdag in het dagboekje noteren. Indien dit niet past voor jullie, kunnen jullie mij altijd via mail of via het dagboekje contacteren. 
mvg,
juf Marjan2019-10-15 18:20:56

K3 :: Uitstap naar het bos
 

Beste ouders,

Vrijdagvoormiddag gaan we MET DE BUS naar HET BOS ! Joepie !!

Graag aangepaste kledij aandoen. Enkel een droog koekje meegeven en GEEN FRUIT aub.

We kijken er al naar uit!

Groetjes , de kleuterjuffen :-)2019-10-08 08:30:11

K3 :: toneelvoorstelling
 

Beste ouders,
Dinsdag 5 november gaan wij een voorstelling bekijken in het CC Ter Dilft. Het begint om 10.30u en eindigt om 11.15u
Graag zouden wij vervoerd worden met auto's. Zijn er mama's, papa's, grootouders die ons kunnen wegbrengen en komen halen? Alle andere uitstappen zijn met de bus, maar om binnen ons budget te blijven zouden wij dus terug graag beroep doen op chauffeurs. Alvast bedankt.
Wij vertrekken om 10.00 u aan de voetgangerspoort en worden graag opgehaald om 11.20u
mvg,
juf Marjan2019-10-02 16:27:46

K3 :: Trollenbos
 

Zie bijlage link.

Klik hier en open de bijlage

2019-09-25 14:54:45

K3 :: Trollenbos
 

Zie bijlage link.

Klik hier en open de bijlage

2019-09-25 14:54:45

K3 :: test
 

Beste ouders,

dit is een tweede test mail. Gelieve te antwoorden via mail en de naam van jullie kleuter te vermelden. Wie dit reeds gedaan heeft, mag deze mail negeren.
Dankjewel.
mvg,
juf Marjan2019-09-10 19:33:37

K3 :: test
 

Beste ouders,

dit is een tweede test mail. Gelieve te antwoorden via mail en de naam van jullie kleuter te vermelden. Wie dit reeds gedaan heeft, mag deze mail negeren.
Dankjewel.
mvg,
juf Marjan2019-09-10 19:33:37

K3 :: fotoalbum naar zee
 

Beste ouders,
jullie kunnen onze foto's van de uitstap naar zee bewonderen op onze website.
mvg,
de kleuterjuffen2019-06-24 18:25:02

K3 :: laatste week
 

Beste ouders,
maandag 24 juni worden de facturen aangemaakt op het secretariaat. Willen jullie aub in het dagboekje  noteren of jullie kind maandag 24 juni, dinsdag 25 juni en donderdag 27 juni wel/niet blijft eten op school? Diegenen die dit reeds gedaan hebben, mogen deze mail negeren.
mvg,
juf Marjan2019-06-23 14:22:18

K3 :: laatste week
 

Beste ouders,
maandag 24 juni worden de facturen aangemaakt op het secretariaat. Willen jullie aub in het dagboekje  noteren of jullie kind maandag 24 juni, dinsdag 25 juni en donderdag 27 juni wel/niet blijft eten op school? Diegenen die dit reeds gedaan hebben, mogen deze mail negeren.
mvg,
juf Marjan2019-06-23 14:22:18

K3 :: Naar zee
 

Beste ouders,
in vorige mail stond dat wij ginder om 15.00 u vertrekken. Dit moet echter 16.00 u zijn. wij zullen dus rond 17.30 u terug zijn. De telefoonketting zullen we enkel gebruiken als we ver afwijken van dit uur. 
Onze excuses voor de vergissing.
mvg,
de kleuterjuffen2019-06-16 17:50:04

K3 :: Naar zee
 

Beste ouders,

info ivm onze uitstap naar zee kan je in de  bijlage lezen.

mvg,
de kleuterjuffen

Klik hier en open de bijlage

2019-06-14 17:07:43

K3 :: Wij gaan lopen.
 

Beste ouders,
Donderdag 6 juni gaan we met het turnuurtje buiten lopen. Gelieve loopschoenen of sneakers aan te doen of mee te geven.
Ook gemakkelijke (sport)kleren zijn aan te raden.
Alvast bedankt,

juf Elise2019-06-03 15:36:51

K3 :: Bezoek brandweer
 

Beste ouders,
woensdag gaan wij op uitstap naar de brandweer. Misschien mogen ze wel eens spuiten?
Gelieve daarom reservekledij mee te geven in een zakje. 
Bedankt,
mvg,

juf Elise en juf Marjan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2019-05-13 09:05:26

K3 :: Chauffeurs gevraagd
 

Beste ouders,
woensdag 15 mei gaan wij op bezoek bij de brandweer in St Amands. Vandaar deze warme oproep aan ouders, grootouders...
Gelieve in het dagboekje te noteren wie kleuters kan wegbrengen en/of  kan komen halen. Graag er ook bij vermelden hoeveel kleuters je kan vervoeren. 
Wij vertrekken om 8.50u en worden graag opgehaald om 11.30u.
Alvast bedankt op voorhand.
Mvg,
juf Elise en juf Marjan2019-05-02 09:34:43

K3 :: St Pietersburcht
 

Beste ouders,

Maandag 6 mei gaan wij een hele dag ravotten in de St Pietersburcht. Dit is tijdens de schooluren dus we zijn zeker terug om half 4. De kinderen trekken best speelkledij aan (dat tegen eens stootje kan :))
Wat nemen we mee? 
- een lunchpakket
- een koek (geen fruit of snoep)
- een flesje water (geen fruitsap of frisdrank)
- zonnemelk (afhankelijk van het weer)
De kleuters krijgen 's middags bij de boterhammen een drankje en in de namiddag een ijsje.
De dagboekjes blijven die dag thuis!
Het wordt vast een leuke dag!
Vriendelijke groeten,
de kleuterjuffen2019-04-30 09:00:33

K3 :: eitjes
 

Beste ouders,
Deze week en volgende week werken we rond thema "Pasen". Wij gaan dus ook net zoals de paashaas eitjes beschilderen. Daarom mag jullie kleuter volgende week "uitgeblazen" eitjes meebrengen (2 is voldoende). Alvast bedankt.
Mvg,

Juf Marjan2019-03-25 19:24:41

K3 :: ZWEMMEN
 

Hallo mama,papa,

Wij gaan NIET ZWEMMEN op woensdag 13 maart 2019!!!

MAAR wel op woensdag 3 april 2019!!! 

Groetjes juf Marjan en juf Nancy

 2019-03-11 21:51:05

K3 :: Hoofddeksel
 

Beste ouders,

donderdagvoormiddag 21 februari, mag jullie kleuter een hoofddeksel naar keuze meebrengen naar school. Hiermee gaan we een leuke muzische activiteit binnen het thema carnaval  doen.
mvg,

juf Marjan2019-02-19 19:39:26

K3 :: De Kleine Scholier sessie 2 samenvatting
 

Beste ouders,

 

In bijlage kan u de samenvatting van deze avond vinden.

Alvast bedankt voor jullie interesse!

 

Mvg,

juf Inge en juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2019-01-15 22:48:13

K3 :: toneelvoorstelling
 

Beste ouders,

vrijdag 18 januari gaan wij in de namiddag een toneelvoorstelling bekijken in CC Binder te Puurs. We verplaatsen ons met auto's en daarom ben ik op zoek naar chauffeurs.  Gelieve in het dagboekje te noteren wie kan rijden. De voorstelling begint om 14.00 u (we vertrekken dus om 13.40) en het is gedaan om 15.00. Gelieve duidelijk te noteren of je kan wegdoen en/of kan komen halen en ook hoeveel personen je kan vervoeren. Alvast bedankt,

juf Marjan2019-01-07 16:53:18

K3 :: De kleine scholier sessie 2
 

Beste ouders,

 

Op dinsdag 15 januari om 20u houden we onze tweede en laatste bijeenkomst rond de overstap naar 1L.

Deze keer zijn de thema's:

- sociaal-emotionele ontwikkeling

- voorbereidend rekenen

- voorbereidend schrijven

- toeters en werkhouding

We vertellen hoe we in de klas werken en geven tevens enkele praktische tips voor thuis mee.

Via de bijhorende link kan u ons laten weten of u er al dan niet zal zijn.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,

juf Inge en juf Evi


Klik hier en open het formulier

2019-01-07 14:17:05

K3 :: nieuwjaarsbrieven
 

beste ouders,

vandaag krijgen de kleuters hun werkzak mee en daar zitten ook de nieuwjaarsbrieven in.
De meeste kleuters kunnen hun naam al zelf schrijven (met of zonder hulp) en zijn hiervover dan ook heel fier!
Willen jullie hen begeleiden om hun naam op hun brieven te schrijven? Dankjewel.
Eventueel mogen ze ook het maantje inkleuren (sommigen vroegen of ze dit mochten doen...)

mvg,
juf Marjan2018-12-18 13:15:52

K3 :: De kleine scholier 1 - samenvatting
 

Beste ouders,

 

In bijlage kan u een samenvatting vinden van wat we deze avond samen besproken hebben.

Alvast bedankt voor jullie aanwezigheid en tot morgen (op de kerstmarkt)!

Mvg,

juf Marjan en juf Evi

Klik hier en open de bijlage

2018-12-13 22:10:27

K3 :: Zwemmen
 

Morgen gaan we zwemmen!!

Joepie de glijbanen zijn open!

Juf Marjan

Juf Nancy2018-12-11 11:58:49

K3 :: Wij gaan schuiven!
 

Hallo mama/papa,

Om maandagvoormiddag 17 december 2018 mogen de kleuters van de tweede en de derde kleuterklas gaan schuiven op de ijspiste in Puurs!

Op maandag doen we dus lekker warme kleren aan, wanten of handschoenen (is verplicht), je mag ook een fietshelm meegeven (bescherming )

Als je thuis een slee hebt mag je die altijd meegeven!

Gelieve alles te voorzien van een naam.

Verder is het een gewone schooldag! (boekentas, koekje, dagboekje, ...)

Wij kijken er al naar uit!

Juf Marjan

Juf Nancy2018-12-11 11:56:30

K3 :: De Kleine Scholier sessie 1
 

Beste ouders,

In de kleuterschool wordt er zoals eerder gemeld, niet zomaar gespeeld. De spelactiviteiten hebben een bepaald doel: ervoor zorgen dat uw kleuter op het einde van de kleuterschool klaar is om de stap naar de lagere school te zetten. De overstap van de kleuterschool naar de lagere school is een erg belangrijke stap in de schoolloopbaan van uw kind. Wil u weten hoe u ze thuis kan helpen?

Kom dan naar onze eerste bijeenkomst op donderdag 13 december om 20u00.

We snijden de volgende thema's aan:

- schoolrijpheid

- verstandelijke ontwikkeling: taalontwikkeling, auditieve en visuele ontwikkeling, denkontwikkeling

 

We vertellen hoe we in de klas werken en geven enkele praktische tips mee om thuis uit te voeren. Tevens is het een ideale gelegenheid om de ouders van klasgenootjes van je kind beter te leren kennen. Dit kan alleen een positief school- en klasklimaat ten goede komen.

Tot dan!

Juf Marjan en juf Evi

 

 

Klik hier en open de bijlage
Klik hier en open het formulier

2018-11-26 16:41:26

K3 :: Wij trekken er op uit!
 

Hallo mama/papa,

Maandag 19 november 2018, net na ons heerlijk eetfestijn, trekken we er weer op uit!

Deze keer gaan we met alle kleuters naar de binnenspeeltuin. Wij, de kleuters van de 2de en 3de kleuterklas, gaan in de namiddag naar het huis van Sinterklaas!

Wij kijken er al naar uit!!!!!

Die dag doe ik gemakkelijke kledij aan en schoenen of laarsjes die ik zelf aan en uit kan doen.

Wat neem ik mee!

* een stevige rugzak

* lunchpakket

* droge koek

* flesje water

Willen jullie daar voor zorgen alstublieft?

DANKJEWEL

 

 

 2018-11-14 15:32:09

K3 :: zwemmen
 

Beste ouders,

Aangezien de kleuterdagboekjes in de klas gebleven zijn, laat ik jullie langs deze weg weten dat wij morgen gaan zwemmen.

mvg,

Juf Marjan2018-11-13 16:21:14

K3 :: De Kleine Scholier
 

Beste ouders,

 

In de kleuterklas wordt er niet zomaar gespeeld. De spelactiviteiten hebben een bepaald doel. In de derde kleuterklas gebeurt er al heel veel om jullie kleuters klaar te stomen voor het eerste leerjaar. Graag geven we jullie daarover wat meer informatie tijdens 2 infomomenten. Later volgt nog meer uitleg en de kans om u in te schrijven. Voorlopig geven we de 2 data al mee zodat jullie die kunnen noteren: donderdag 13 december en dinsdag 15 januari, telkens om 20u.

Tot binnenkort!

Juf Marjan, juf Inge en juf Evi2018-10-22 15:46:35

K3 :: bosuitstap
 

Beste ouders,

op onze website kunnen jullie een aantal foto's bekijken van onze uitstap naar het bos. Het was een leuke voormiddag en we hebben tal van ontdekkingen gedaan.

mvg,

juf Marjan2018-10-20 10:01:40

K3 :: grootouderfeest
 

beste ouders,

zoals jullie op de uitnodiging konden lezen dragen alle kleuters een ruim, effen T shirt. Een aantal kleuters van mijn klas doen een dansje op een lied dat over kleuren gaat. 
Het zou fijn zijn dat die kleuters een T schirt in hun kleur kunnen aantrekken. Ik begrijp dat niet iedereen zomaar alle kleuren in zijn kast heeft liggen, maar misschien kunnen we elkaar wat helpen. ik zal alle kleuren even opsommen en wie iets in zijn kleerkast heeft liggen dat we mogen gebruiken, mag een seintje geven via het dagboekje. De kleur mag licht op donker zijn, dat maakt niet uit. De kleuren zijn : rood, roze, blauw, groen, wit, geel, oranje, zwart, paars en bruin.
Alvast bedankt voor jullie hulp.
Mvg,
juf Marjan2018-10-13 10:37:05

K3 :: test mail
 

Beste ouders,

Morgen is het dag van de sportclub en mag jullie kleuter in sportkledij naar school komen. Vrijdag is het stap- en trapdag en mag jullie kleuter (indien mogelijk) te voet of met de fiets naar school komen.
Dit is tevens ook een testmail, gelieve nogmaals in het dagboekje te noteren of je deze mail ontvangen hebt. Alvast bedankt.

mvg,

juf Marjan2018-09-18 17:53:23

K3 :: test
 

Beste ouders,

dit is een test van het communicatieplatform. Zo kan ik nagaan of jullie de berichten goed ontvangen.

Gelieve in het dagboekje te noteren of je de mail ontvangen hebt.

mvg,

juf Marjan2018-09-10 17:16:03